• Trainingen, opleidingen en examens
  • Locatieverhuur

SharePoint cursus

Wilt u SharePoint opgeleid worden? Dan is een SharePoint cursus van Office Training Centrum de beste keuze op dit gebied! Wij bieden verschillende cursussen aan op het gebied van SharePoint. Welke cursus het beste voor u is, ligt compleet aan wat u met SharePoint wilt doen. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden. Bij ons komt u ook nooit voor onverwachte kosten te staan. Alle kosten zitten bij ons in de cursusprijs inbegrepen! Wilt u een Office Sharepoint cursus volgen? Dan kunt u zich direct inschrijven!

Verschillende SharePoint cursussen

Wij bieden verschillende cursussen aan op het gebied van SharePoint. U kunt er voor kiezen om opgeleid te worden als gebruiker of als website eigenaren waarbij u verantwoordelijk bent voor het inrichten van websites en het beheer van de functionele aspecten. Wilt u opgeleid worden als functioneel beheerder? Dan kunt u starten met de cursus SharePoint Functioneel Beheer Basis met de vervolgcursus Sharepoint Functioneel Beheer Vervolg of vanuit de cursus Office 365 vervolg: SharePoint Online. De cursus die u als vervolg kunt doen is SharePoint Workflows maken.

Cursussen volgen bij Office Training Centrum

Als u ervoor kiest om een cursus te volgen bij Office Training Centrum betaalt u altijd een vast bedrag voor een cursus. Bij alle cursussen zit het gebruik van een PC, cursusmateriaal dat tijdens de cursus verstrekt wordt, koffie of thee en een lunch inbegrepen. U komt bij ons dus nooit voor onverwachte kosten te staan. Daarnaast krijgt u een certificaat als bewijs van deelname aan het eind van de cursus die u gevolgd hebt. Onze cursussen worden door het hele land gegeven, altijd onder de leiding van een ervaren trainer. Wij zijn vrij flexibel in het geven van cursussen! De cursussen vinden altijd plaats in groepen van maximaal 12 cursisten maar wij gaan altijd in overleg met u op zoek naar een geschikte dag. Let er wel op dat onze cursussen altijd klassikaal zijn en dus niet online!

Wat is SharePoint?

SharePoint is een programma van Microsoft in het Office 365 pakket. Dit programma is geschikt om een website op te zetten voor informatie-uitwisseling en online samenwerking binnen een groep of organisatie. Dit gebeurt vaak op een intranet maar bij SharePoint is ook bestandsbeheer een onderdeel. Hierdoor worden netwerkschijven overbodig. Als u kiest voor de cursus SharePoint Basis leren wij u de meest voorkomende werkzaamheden die u tegen gaat komen bij uw gebruik van SharePoint. Wilt u als functioneel beheerder SharePoint gaan gebruiken? Dan raden wij u aan om de cursus SharePoint Functioneel Beheer Basis te volgen.

Regel vandaag nog uw inschrijving!

Wilt u opgeleid worden in SharePoint? Dan kunt u zich vandaag nog inschrijven voor een SharePoint cursus die wij aanbieden! Als u zich inschrijft krijgt u zo snel mogelijk antwoord, dat garanderen wij. Wij zijn geopend op werkdagen van 9 tot 17, behalve op dinsdag. Dan zijn we geopend tot 21 uur. Binnen deze tijden kunt u dus contact opnemen en antwoord verwachten. Hebt u vooraf nog vragen over een van onze cursussen of andere zaken? Ook dan kunt u contact opnemen!

Sharepoint opgeleid

Wanneer u SharePoint opgeleid wilt worden, kunt u kiezen om opgeleid te worden als gebruiker, of opgeleid te worden als site eigenaren waarbij u verantwoordelijk bent voor het inrichten van sites en het beheer van functionele aspecten. In het onderstaande overzicht wordt inzichtelijk gemaakt welke cursussen u dient te volgen. Mocht u twijfels hebben, neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs.

Sharepoint cursus bij Office Training Centrum

.

Wanneer u een rol als functioneel beheerder ambieert, kunt u starten vanuit de cursus SharePoint Functioneel Beheer Basis of u kunt starten vanuit de cursus Office 365 Vervolg: SharePoint Online. Vervolgtraining op deze twee cursussen, is de cursus SharePoint Functioneel Beheer Vervolg. Ten slotte kunt u hierna de cursus SharePoint Workflows maken, volgen.

Het is mogelijk om de cursus SharePoint Functioneel Beheer Vervolg over te slaan, maar raden we u zeker niet aan. In de praktijk zien we dat het niet onmogelijk is, maar u zult in de cursus SharePoint Workflows maken essentiële vaardigheden en kennis missen.

Samen werken aan documenten, handig!

Website door Dlogic