• Trainingen, opleidingen en examens
  • Locatieverhuur

SharePoint

Wanneer u SharePoint opgeleid wilt worden, kunt u kiezen om opgeleid te worden als gebruiker, of opgeleid te worden als site eigenaren waarbij u verantwoordelijk bent voor het inrichten van sites en het beheer van functionele aspecten. In het onderstaande overzicht wordt inzichtelijk gemaakt welke cursussen u dient te volgen. Mocht u twijfels hebben, neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs.

.

Wanneer u een rol als functioneel beheerder ambieert, kunt u starten vanuit de cursus SharePoint Functioneel Beheer Basis of u kunt starten vanuit de cursus Office 365 Vervolg: SharePoint Online. Vervolgtraining op deze twee cursussen, is de cursus SharePoint Functioneel Beheer Vervolg. Ten slotte kunt u hierna de cursus SharePoint Workflows maken, volgen.

Het is mogelijk om de cursus SharePoint Functioneel Beheer Vervolg over te slaan, maar raden we u zeker niet aan. In de praktijk zien we dat het niet onmogelijk is, maar u zult in de cursus SharePoint Workflows maken essentiële vaardigheden en kennis missen.

Samen werken aan documenten, handig!

Kies uw SharePointtraining:.

Website door Dlogic