• Trainingen, opleidingen en examens
  • Locatieverhuur

Office 365 cursus bij Office Training Centrum

Bent u op zoek naar een Office 365 cursus? Kies dan voor de klassikale cursus van Office Training Centrum! Deze cursus wordt gegeven in groepen van 12 personen dus het zijn zeer persoonlijke cursussen met veel aandacht voor u als cursist. Daarnaast komt u hier nooit voor onverwachte kosten te staan! Hebt u al interesse in deze cursus van Office Training Centrum? Meld u zich dan direct aan!

Onze cursussen

Wij bieden verschillende cursussen aan op het gebied van Office 365. Als eerste bieden wij een Office 365 basis cursus aan. Hier leert u hoe u moet werken met Office 365. Deze cursus duurt twee lesdagen van 9:30 tot 16:30. Vervolgens kunt u de vervolg cursussen doen die wij aanbieden: Office 365 Excel, Office 365 Microsoft Teams, Office 365 Outlook, Office 365 PowerPoint, Office 365 SharePoint en Office 365 Word. Deze cursussen zijn allemaal 1 lesdag met uitzondering van de SharePoint cursus, deze duurt twee dagen.

De kosten verschillen per cursus maar u kunt er altijd zeker van zijn dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Het cursusgeld is inclusief het gebruik van een PC, het cursusmateriaal dat tijdens de cursus verstrekt wordt, koffie of thee, een lunch en u krijgt een certificaat van deelname! De basiscursus is geschikt als u moet leren werken met Office 365. De voorkennis die u voor deze cursus moet hebben is dat u de basisvaardigheden van het werken met een computer beheerst.

Datums en locaties

De cursussen worden gegeven door heel Nederland door ervaren trainers. Als u zich aanmeldt voor de cursus wordt er gekeken naar een geschikt cursusmoment. Deze momenten staan vaak van te voren niet vast. Doordat er gekeken wordt naar cursusmomenten zijn wij zeer flexibel en kunt u zelf beslissen wanneer u de cursus wilt volgen. Houd er wel rekening mee dat deze cursussen altijd klassikaal zijn en dus niet online!

Wat is Office 365?

Office 365 is een dienst van Microsoft waarmee u in de cloud, dus online, werkt. Dit betekent dat u vanaf elk apparaat dat u hebt toegang hebt tot uw e-mail, agenda en Office documenten, in tegenstelling tot het normale Office pakket waarbij de bestanden alleen lokaal opgeslagen worden. Daarnaast is Office 365 een zeer uitgebreid pakket met verschillende programma’s, zoals Office 365 Word, Office 365 PowerPoint of Office 365 Excel. Er zijn uiteraard nog veel meer programma’s dan deze.

Schrijf u vandaag nog in!

Hebt u interesse gekregen in de basiscursus Office 365 of hebt u deze al gedaan en wilt u een of meerdere van de vervolgcursussen doen? Dan kunt u zich vandaag nog inschrijven! Wij garanderen u dat u zo snel mogelijk reactie krijgt. Onze openingstijden zijn op werkdagen van 9 uur tot 17 uur, met uitzondering van dinsdag, dan zijn we geopend tot 21 uur. Hebt u vooraf nog vragen of opmerkingen over een van onze cursussen? Dan kunt u ook contact opnemen! Wij beantwoorden al uw vragen.

Website door Dlogic