• Klassikale trainingen
  • Zowel online als fysiek

SharePoint

Wilt u SharePoint opgeleid worden? Dan is een SharePoint cursus van Office Training Centrum de beste keuze op dit gebied! Wij bieden verschillende cursussen aan op dit gebied. Welke cursus het beste voor u is, ligt compleet aan wat u met SharePoint wilt doen. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden. Bij ons komt u ook nooit voor onverwachte kosten te staan. Alle kosten zijn namelijk bij de cursusprijs inbegrepen!

Office Training Centrum biedt cursussen aan in tal van verschillende leervormen.

Wilt u een Office SharePoint cursus volgen? Meld u dan meteen aan. Wanneer u een vraag of opmerking heeft kunt u gerust contact met ons opnemen. We vertellen u graag meer over wat onze cursussen voor u kunnen betekenen.

Schrijf je hier in

Verschillende SharePoint cursussen

Bij Office Training Centrum vindt u een SharePoint cursus naar wens. Wij beschikken namelijk over een uitgebreid aanbod aan cursussen. SharePoint is een programma van Microsoft in het Office 365 pakket. Dit programma is geschikt om een website op te zetten voor informatie-uitwisseling en online samenwerking binnen een groep of organisatie. Dit gebeurt vaak op een intranet, maar bij SharePoint is ook bestandsbeheer een onderdeel. Hierdoor worden netwerkschijven overbodig.

Waarom een cursus volgen bij Office Training Centrum? We zetten de voordelen voor u op een rij:

  • Klassikale èn individuele trainingen
  • Bij individuele trainingen: Starten wanneer u wilt
  • Bij klassikale trainingen: Altijd een locatie bij u in de buurt
  • Vast contactpersoon
  • Goedkoop. Geen extra (verborgen) kosten. De prijs die u ziet, is de prijs die u betaalt

Schrijf je hier in

Verschillende cursussen

U kunt er voor kiezen om opgeleid te worden als gebruiker of als website eigenaren waarbij u verantwoordelijk bent voor het inrichten van websites. Maar ook voor het beheer van de functionele aspecten. Wilt u bijvoorbeeld opgeleid worden als functioneel beheerder? Dan kunt u starten met de cursus SharePoint Functioneel Beheer. Wij bieden u de volgende SharePoint cursussen aan:

Start een training wanneer u dat maar wilt

Welke cursus past bij mij?

Het kan in sommige gevallen lastig zijn om te bepalen welke SharePoint cursus het best bij u past. Welke cursus u wilt volgen, is afhankelijk tot welke functie u opgeleid wilt worden. Wilt u opgeleid worden als site eigenaar, als gebruiker, of juist als beheerder? In onderstaand overzicht maken we de volgorde graag inzichtelijk voor u.

Komt u er niet uit? Geen probleem. Neem gerust contact op met één van onze opleidingsadviseurs. Zij helpen u graag verder.

Van basiscursus tot aan vervolgcursus

Wanneer u een rol als functioneel beheerder ambieert, kunt u starten vanuit de cursus SharePoint Functioneel Beheer Basis. U kunt ook starten vanuit de cursus Office 365 Vervolg: SharePoint Online. Een vervolgtraining op deze twee cursussen, is de cursus SharePoint Functioneel Beheer Vervolg. Ten slotte kunt u de cursus SharePoint Workflows maken volgen

Het is mogelijk om de cursus SharePoint Functioneel Beheer Vervolg over te slaan. Dit raden we u echter niet aan. In de praktijk zien we dat het niet onmogelijk is, maar u zult in de cursus SharePoint Workflows maken essentiële vaardigheden en kennis missen.

Schrijf je hier in

 

Sharepoint cursus bij Office Training Centrum

.

Vast bedrag

Als u ervoor kiest om een cursus te volgen bij Office Training Centrum, betaalt u altijd een vast bedrag voor een cursus. Bij alle cursussen zit het gebruik van een PC, cursusmateriaal dat tijdens de cursus verstrekt wordt, koffie of thee en een lunch inbegrepen. U komt bij ons dus nooit voor onverwachte kosten te staan. Daarnaast krijgt u een certificaat als bewijs van deelname aan het eind van de cursus die u gevolgd hebt.

Klassikale cursus in groepsverband

Onze SharePoint cursussen worden door het hele land gegeven. Altijd onder de leiding van een ervaren trainer. Wij zijn vrij flexibel in het geven van cursussen! De cursussen vinden altijd plaats in groepen van maximaal 12 cursisten. Maar wij gaan altijd in overleg met u op zoek naar een geschikte dag. Let er wel op dat onze cursussen altijd klassikaal zijn. Niet online.

Kies de leervorm die bij u past

Meld u aan voor een SharePoint cursus

Wilt u opgeleid worden in SharePoint? Schrijf u dan vandaag nog in voor een SharePoint cursus die wij aanbieden! Als u zich inschrijft krijgt u zo snel mogelijk antwoord, dat garanderen wij. Wij zijn geopend op werkdagen van 9 tot 17 uur, behalve op dinsdag. Dan zijn we geopend tot 21 uur. Binnen deze tijden kunt u dus contact opnemen en antwoord verwachten.

Heeft u vooraf nog vragen over één van onze cursussen of andere zaken? Ook dan kunt u contact opnemen!

Schrijf je hier in

Website door Dlogic