• Klassikale trainingen
  • Zowel online als fysiek

Power BI

Wilt u een Power BI cursus volgen, maar heeft u nog geen goed leercentrum gevonden dat u de fijne kneepjes van dit programma kan leren? De deskundige medewerkers van Office Training Centrum bieden u een altijd een passende cursus aan op het juiste niveau. Of u nou ervaring heeft met werken met Power BI of helemaal niet weet hoe dit programma werkt. Office Training Centrum biedt training aan op basis en vervolg niveau. Wij zorgen er graag voor dat u uw weg in dit programma kent én gebruik kunt maken van de eindeloze mogelijkheden.

Wit u de fijne kneepjes van Power BI leren? Wij helpen u graag verder. Schrijf u vandaag nog in voor onze leerzame cursussen! Meer weten? Neem contact
met ons op. Vul het contactformulier in, dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug.

Met Power BI kunt u analayses maken, door rapporten en dashboards te ontwerpen.

Schrijf je hier in

Waarom een Power BI training?

Het volgen van een Power BI is een goede stap voor mensen die op kantoor analyses moeten maken met data uit diverse bronnen. Dit programma wordt op kantoor heel veel gebruikt om analyses te maken. Enige kennis van dit programma komt dus goed van pas wanneer u veel gebruik maakt van spreadsheets, berekeningen en cijferoverzichten. Bij ons kunt u de volgende leerzame Power BI cursussen volgen:

  • Power BI Basis
  • Power BI Vervolg

Schrijf je hier in

.

Power BI Basis

Tijdens de tweedaagse klassikale basis cursus Power BI leert u de navigatie te gebruiken, te werken met PowerQuery, het opzetten van een data model, rapporten te maken, werkemen met draaikolommen en nog veel meer onderwerpen. Deze cursus is dus zeer geschikt voor gebruikers die weinig tot geen ervaring hebben met het werken met dit veel gebruikte programma. Na deze tweedaagse klassikale cursus heeft Power BI weinig geheimen voor u.

.

Power BI Vervolg

De Power BI Vervolg cursus is een logische keus als u de basis cursus Power BI óók gevolgd heeft. Of beschikt u over de benodigde basiskennis om met Power BI te werken? Kent u de belangrijkste mogelijkheden en weet u deze ook te gebruiken? Dit programma werkt nog veel beter en sneller wanneer u uzelf middels onze tweedaagse cursus voor gevorderden meer verdiept in de geavanceerde mogelijkheden. Dan leert u makkelijker en sneller werken met dit multi-programma. Hierbij kunt u denken aan de mogelijkheden het importeren van gegevens uit meerdere bronnen en samen te voegen in een data model. Ook DAX Time intelligence funties zullen aan bod komen. Denk daarnaast ook aan geavanceerde rapporten en dashboards op te stellen. Een ervaren Microsoft Office-trainer zorgt er met veel plezier voor dat u het maximale uit Power BI kunt halen.

.

Waarom Office Training Centrum

Wanneer u er voor kiest om een cursus bij ons te volgen, geniet u van een hoop voordelen:

  • Klassikale cursussen
  • Altijd een locatie bij u in de buurt
  • Één vast contactpersoon
  • Goedkoop. De prijs die u ziet, is de prijs die u betaalt. Van verborgen kosten is bij ons geen sprake.
  • Hoger eindniveau

.

Schrijf u in en volg een cursus

Wilt u werken met Power BI maar u heeft hier nog geen kennis van? Schrijf u in voor de basis cursus en leer binnen twee dagen de fijne kneepjes van dit populaireprogramma dat oneindig veel mogelijkheden telt. Als u eerst nog meer wilt weten over de trainingen die wij aanbieden kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen u van harte verder.

Schrijf je hier in

Website door Dlogic