• Klassikale trainingen
  • Zowel online als fysiek

Microsoft 365 cursus bij Office Training Centrum

Heeft u interesse in een Microsoft 365 cursus (voorheen Office 365)? Kies dan voor de klassikale cursussen van Office Training Centrum! Deze cursus wordt gegeven in groepen van 12 personen. Het zijn zeer persoonlijke cursussen met veel aandacht voor u als cursist. Daarnaast komt u hier nooit voor onverwachte kosten te staan! Hebt u al interesse in deze cursus van Office Training Centrum? Bijvoorbeeld de Microsoft Teams cursus? De training start wanneer u dat maar wilt.

Start een training wanneer u wilt in het Open Leercentrum

Meld u vandaag nog aan voor de cursus en ervaar de voordelen zelf. Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Schrijf je hier in

Microsoft 365 cursus

Wij bieden voor iedereen een geschikte Microsoft 365 cursus (voorheen: Office 365) aan. Microsoft 365 is een dienst van Microsoft waarmee u in de Cloud werkt. Dit betekent dat u vanaf elk apparaat dat u heeft toegang heeft tot uw e-mail, agenda en Office documenten. Dit is een groot verschil in tegenstelling tot het normale Office pakket. Met dit pakket kunnen de bestanden alleen lokaal opgeslagen worden.

Daarnaast is Microsoft 365 een zeer uitgebreid pakket met verschillende programma’s, zoals Word Online, PowerPoint Online of Excel Online.

  • Klassikale èn individuele trainingen
  • Bij individuele trainingen: Starten wanneer u wilt
  • Bij klassikale trainingen: Altijd een locatie bij u in de buurt
  • Vast contactpersoon
  • Goedkoop. Geen extra (verborgen) kosten. De prijs die u ziet, is de prijs die u betaalt

Alle trainingen van A tot Z

Schrijf je hier in

Verschillende cursussen op ieder niveau

Bij ons kunt u terecht voor een Microsoft 365 cursus op ieder niveau. Voor mensen die al enige kennis hebben met dit programma, maar ook voor de echte beginners.

Microsoft Teams cursus

Microsoft Teams is één van de Microsoft 365 cursussen die we aanbieden. Microsoft Teams is een werkruimte in dit programma van Microsoft. Deze werkruimte werd in eerste instantie veel gebruikt om mee te chatten. Tegenwoordig zijn er allerlei samenwerkingstools geïntegreerd. Teams is dé pek voor gesprekken, online vergaderingen en nog veel meer.

Duur van de cursus

De basis cursus duurt twee lesdagen, van 9:30 tot 16:30. De vervolgcursussen die wij aanbieden duren allemaal 1 lesdag. De SharePoint Online cursus is een uitzondering. Deze vervolgcursus neemt 2 lesdagen in beslag.

Office Training Centrum biedt cursussen aan in tal van verschillende leervormen. Niet alleen is kan elke cursussituatie anders zijn, maar ook elke cursist is anders. Bekijk de volgende mogelijkheden.

Schrijf je hier in

Kosten

De kosten verschillen per Microsoft 365 cursus. Maar u kunt er altijd zeker van zijn dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Het cursusgeld is inclusief het gebruik van een PC, het cursusmateriaal dat tijdens de cursus verstrekt wordt, koffie of thee en een lunch. Daarnaast krijgt een certificaat van deelname mee naar huis.

Microsoft 365 cursus op locatie

De cursussen worden gegeven door heel Nederland door ervaren trainers. Als u zich aanmeldt voor de cursus, wordt er gekeken naar een geschikt cursusmoment. Deze momenten staan vaak van te voren niet vast. Doordat er gekeken wordt naar cursusmomenten zijn wij zeer flexibel en kunt u zelf beslissen wanneer u de cursus wilt volgen.

Houd er wel rekening mee dat deze cursussen altijd klassikaal zijn en dus niet online.

Let op

Let op! Alle cursussen die wij aanbieden zijn geschikt voor mensen die willen werken met de online versie van deze dienst van Microsoft. Deze cursus is dus niet geschikt voor mensen die willen leren werken met de standaard versie van bijvoorbeeld Excel, Powerpoint of Word. De online versie van deze programma’s van Microsoft werken namelijk anders dan de standaard versie die op uw computer of laptop geïnstalleerd is.

Bekijk de mogelijkheden of schrijf u direct in voor een cursus

Schrijf u in voor een Microsoft 365 cursus!

Heeft u interesse gekregen in de basiscursus Microsoft 365 of hebt u deze al gedaan en wilt u één of meerdere van de vervolgcursussen volgen? Meld u vandaag nog aan. Wij garanderen u dat u zo snel mogelijk reactie krijgt. Onze openingstijden zijn op werkdagen van 9 uur tot 17 uur. Met uitzondering van dinsdag, dan zijn we geopend tot 21 uur.

Heeft u vooraf nog vragen of opmerkingen over één van onze cursussen? Dan kunt u ook contact opnemen! Wij beantwoorden al uw vragen graag.

Schrijf je hier in

Website door Dlogic