• Klassikale trainingen
 • Zowel online als fysiek

Excel cursus

Wilt u een Excel cursus volgen, maar heeft u nog geen goed leercentrum gevonden dat u de fijne kneepjes van dit programma kan leren? De deskundige medewerkers van Office Training Centrum bieden u een altijd een passende cursus aan op het juiste niveau. Of u nou ervaring heeft met werken met Excel of helemaal niet weet hoe dit programma werkt. Office Training Centrum biedt training aan op basis, gevorderden en expert-niveau. Wij zorgen er graag voor dat u uw weg in dit programma kent én gebruik kunt maken van de eindeloze mogelijkheden.

Wit u de fijne kneepjes van Excel leren? Wij helpen u graag verder. Schrijf u vandaag nog in voor onze leerzame cursussen! Meer weten? Neem contact
met ons op. Vul het contactformulier in, dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug.

Met Excel kunt u spreadsheets maken, bewerken en er samen met anderen aan werken.

Schrijf je hier in

Waarom een Excel training?

Het volgen van een Excel training is een goede stap voor mensen die op kantoor werken. Dit programma wordt op kantoor namelijk heel veel gebruikt om herberekeningen te maken. Enige kennis van dit programma komt dus goed van pas wanneer u veel gebruik maakt van spreadsheets, berekeningen en cijferoverzichten. Het is dan ook niet voor niets het meest gebruikte spreadsheet programma van de wereld. Veel werkgevers eisen van (nieuwe) medewerkers dat ze met Excel kunnen omgaan. Bij ons kunt u de volgende leerzame Excel cursussen volgen:

 • Excel Basis
 • Excel Vervolg: Formules en berekeningen
 • Excel Vervolg: Datamanipulatie en draaitabellen
 • Excel Vervolg: Gegevensverbindingen en macro’s
 • Excel Expert: Formulieren en beveiliging
 • Office 365 Vervolg: Excel Online
 • VBA Programmeren in Excel Basis
 • VBA Programmeren in Excel Vervolg

Schrijf je hier in

Excel cursus voor beginners

Tijdens de tweedaagse klassikale basis cursus Excel voor beginners leert u de navigatie te gebruiken, eenvoudige formules te maken, grafieken op te zetten en natuurlijk allerlei gegevens en cijfers in te voeren. U gaat aan de slag met de belangrijkste functies die dit programma u biedt. Deze cursus is dus zeer geschikt voor gebruikers die weinig tot geen ervaring hebben met het werken met dit veel gebruikte programma. Na deze tweedaagse klassikale cursus heeft Excel geen geheimen meer voor u en laat u dit spreadsheetprogramma precies doen wat u wilt.

Start een training wanneer u wilt

Voor gevorderden

De Excel cursus voor gevorderden is een logische keus als u de basis cursus Excel óók gevolgd heeft. Of beschikt u over de benodigde basiskennis om met Excel te werken? Kent u de belangrijkste functies en weet u deze ook te gebruiken? Dit programma werkt nog veel beter en sneller wanneer u uzelf middels onze tweedaagse cursus voor vergevorderden meer verdiept in de geavanceerde mogelijkheden. Dan leert u makkelijker en sneller werken met dit spreadsheetprogramma. Hierbij kunt u denken aan de mogelijkheden van allerlei formules, zoekfuncties, draaitabellen, voorwaardelijke opmaak en nog veel meer. Een ervaren MS Office-trainer zorgt er met veel plezier voor dat u het maximale uit Excel kunt halen.

Cursus voor experts volgen?

Om optimaal te kunnen werken met Excel, is een Excel cursus voor experts volgen een goede stap. Maar wat leert u allemaal tijdens tweedaagse cursus? U leert te rekenen met tijden en andere geavanceerde opties, scenario’s, doelzoeken en andere geavanceerde opties. Ook als u al veel ervaring heeft met dit programma kunt u altijd nog nieuwe trucs en functies leren die het gebruik nóg gemakkelijker maken. Samen gaan we voor optimale efficiëntie in het gebruik van Excel.

Office Training Centrum biedt al deze praktijkgerichte cursussen aan op onze cursuslocaties verspreid door het hele land.

Schrijf je hier in

Start wanneer u maar wilt

Wanneer u er voor kiest om een cursus bij ons te volgen, geniet u van een hoop voordelen:

 • Klassikale én individuele cursussen
 • Volgt u een individuele cursus? In ons open leercentrum kunt starten wanneer u maar wilt! Iedere dag, elk moment van het jaar
 • Klassikale cursus? Altijd een locatie bij u in de buurt
 • Één vast contactpersoon
 • Goedkoop. De prijs die u ziet, is de prijs die u betaalt. Van verborgen kosten is bij ons geen sprake.
 • In eigen tempo en eigen leerstijl
 • Hoger eindniveau
 • Ruime tijden die u zelf heel flexibel kunt indelen

Op eigen tempo onder de beste begeleiding

Office Training Centrum is een Open Leercentrum waar wij verschillende Microsoft Office trainingen en cursussen aanbieden. Op zowel basis, gevorderd als expert niveau. Wij maken gebruik van een leermethode die we helemaal zelf ontwikkeld hebben. Iedere cursist leert op zijn of haar eigen tempo, onder begeleiding van een ervaren MS Office-trainer. Hierdoor kunt u helemaal zelf plannen op welke dag en hoe laat u een cursus volgt. Flexibiliteit en cursussen van de beste kwaliteit, dat is waar wij voor staan.

Schrijf u in en volg een cursus

Wilt u handiger werken met Excel? Schrijf u in voor de basis cursus en leer binnen twee dagen de fijne kneepjes van dit populaire spreadsheetprogramma dat oneindig veel mogelijkheden telt. Als u eerst nog meer wilt weten over de trainingen die wij aanbieden kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen u van harte verder.

Schrijf je hier in

Website door Dlogic