• Trainingen, opleidingen en examens
  • Locatieverhuur

CURSUS

ECDL Thuisstudie

In vrijwel elk vakgebied werkt u met een computer. Wilt u kunnen aantonen dat u over voldoende basisvaardigheden beschikt? Haal dan het officieel erkende Europees Computerrijbewijs. Dit officieel erkende diploma laat zien dat u de basis van het pc-gebruik onder de knie hebt. Het Europees Computerrijbewijs is voor werkgevers hét ultieme bewijs van pc-bekwaamheid.

KOSTEN

€ 1.400,00 excl. 21% btw

7 maanden

Waarom Office Training Centrum:

  • – Hèt instituut om te leren werken met Office
  • – Studiemateriaal
  • – Studiebegeleiding met vaste docent
INSCHRIJVEN
  • Informatie
  • Onderwerpen
  • Datums en locaties

Algemeen
De naam Europees Computerrijbewijs is niet toevallig gekozen. Met een rijbewijs toont u aan dat u met een auto kunt omgaan en het computerrijbewijs geeft aan dat u uitstekend met een pc overweg kunt. (Driving betekent ook: besturen. Heeft dus eigenlijk weinig met rijden te maken)

Modules
U kunt veilig en efficiënt gebruikmaken van verschillende computertoepassingen. De cursus bestaat uit zeven modules met aandacht voor computer essentials, online essentials, tekstverwerken, spreadsheets, presentaties en digitale veiligheid en werken met databases.

Internationaal erkend
De afwisselende cursus zorgt ervoor dat u voortaan met vertrouwen achter de pc kruipt. U haalt bovendien een internationaal erkend diploma dat veel gevraagd wordt.

Behaal het Europees Computerrijbewijs, een waardevolle aanvulling op uw curriculum vitae en zeer praktisch voor dagelijks computergebruik.

Cursusmateriaal
U ontvangt het complete studiemateriaal thuis per post. Dit studiemateriaal is door onze Office-specialisten ontwikkeld om u optimaal voor te bereiden voor de examens

Examens
Om het ECDL Standaard certificaat te ontvangen legt u 7 examens af in ons examentestcentrum in Zwolle. Examengelden zijn niet opgenomen in de studieprijs en dient apart voldaan te worden. Deze bedragen € 59,00 per examen en u dient éénmalig € 59,00 te betalen voor inschrijving in het ECDL register om internationaal erkend te zijn. Meer informatie over de examens

Studieduur
7 maanden bij een gemiddelde studiebelasting van 7 uur in de week U bent vrij om hier korter of langer over te doen. U bepaalt uw eigen tempo

Computer Essentials
U leert o.a. omgaan met het besturingssysteem Windows, gegevens opslaan, geheugen, het gebruik van programmatuur, de mogelijkheden van informatienetwerken, enz.

Tekstverwerking
In deze module leer u de vele mogelijkheden van het tekstverwerkingsprogramma Word.

Spreadsheets
Een spreadsheet is een programma dat eenvoudig en razendsnel bepaalde rekenkundige bewerkingen kan uitvoeren. U leert omgaan met het spreadsheetprogramma Excel.

Databases gebruiken
Het beheren van gegevensbestanden. Na het afronden van deze module kunt u omgaan met het programma Access.

Presentaties
Met behulp van het programma PowerPoint kunt u schitterende presentaties maken. Alle mogelijkheden komen aan de orde in deze module.

Online essentials
De vele mogelijkheden van het internet en het gebruik van e-mail leert u in deze module.

Digi-veiligheid
De basis van veilig dagelijks computergebruik. Gegevens juist beheren en zorg dragen voor een veilige netwerkverbinding staan centraal in deze module.

Kortom, een afwisselende, goed opgezette cursus voor een veelgevraagd diploma waarmee u aantoont dat u uitstekend met een pc kunt omgaan!

Cursussen

Datum Locatie Lesvorm Inschrijven
Start wanneer u wilt Thuis Thuisstudie Inschrijven

Website door Dlogic