• Klassikale trainingen
  • Zowel online als fysiek

Outlook-training

Home » Outlook-training

Bij Office Training Centrum in Zwolle kunt u een Outlook-training volgen die bij uw niveau past. Bij ons vindt u een breed aanbod aan trainingen over veelgebruikte programma’s die zowel klassikaal als individueel te volgen zijn. Ook kunt u ervoor kiezen om de training online te volgen of bij ons op locatie. Op deze manier vindt u altijd een training die aan al uw wensen voldoet!

Outlook

Een Outlook-training voor beginners én gevorderden

Heeft u moeite met het ordenen van uw mailbox en weet u niet hoe bepaalde functies in Outlook werken? Dan biedt een Outlook-training van Office Training Centrum uitkomst. Als u nog geen ervaring heeft met werken in Outlook, is de Outlook-basiscursus ideaal voor u. Weet u hoe de basisfuncties van Outlook werken en zou u graag alle functies van dit programma onder de knie willen krijgen? Schrijf u dan in voor onze Outlook-vervolgcursus. Tijdens deze cursus doet u meer ervaring op, zodat u nóg efficiënter leert werken in Outlook. Naast cursussen over Outlook kunt u bij ons ook terecht voor andere cursussen, zoals een Microsoft Power BI-cursus en trainingen over Javascript.

outlook training

Schrijf u in voor een cursus over Outlook

Wilt u graag een Outlook-training of een andere training over digitale vaardigheden volgen bij ons trainingscentrum? Ontdek dan ons brede aanbod aan Microsoft 365-trainingen en schrijf u in voor de training die u het meest aanspreekt en die het best bij uw niveau past. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 038 – 46 00 660 of door een e-mail te sturen naar info@officetrainingcentrum.nl.

Website door Dlogic