• Trainingen, opleidingen en examens
  • Locatieverhuur

Leermethode

We hebben jarenlang ervaring in het verzorgen van trainingen. We maken gebruik van trainers die al tal vanĀ  jaren ervaring hebben in het verzorgen van trainingen en veel praktijkkennis hebben. Elke deelnemer leert anders, op zijn of haar eigen niveau en snelheid. Daarom dat we bij Office Training Centrum verschillende methoden hebben om een training te volgen. De keuze is aan de deelnemer.

 

Klassikaal

Bij een klassikale training staat u als deelnemer centraal. In een kleine groep van maximaal 12 personen volgt u de training. Een docent onderwijst u en onder begeleiding van de docent, maakt u oefeningen. Uw eigen inbreng is belangrijk. Er is volop ruimte om vragen te stellen en te anticiperen op anderen.

.

Virtual Class

In een virtual class bent u een deelnemer in de groep. In de klassikale training is apparatuur opgesteld die het mogelijk maakt dat u met een online verbinding aan de training kunt deelnemen alsof u fysiek aanwezig bent. U krijgt dus live les en er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

.

E-Learning

In uw eigen tempo, vanaf de locatie die u kiest, volgt u de training. U kiest een cursus en u gaat zelfstandig aan de slag. Een jaar lang kunt u in uw persoonlijke leeromgeving om de cursus te volgen. Lekker flexibel!
>> Lees alles over onze E-Learning

.

E-Learning met begeleiding

Op onze locatie in Zwolle is een ruimte ingericht als Open Leercentrum. Dit houdt in dat u bij ons op locatie kunt studeren in een tempo dat u fijn vindt. U volgt de cursus zelfstandig via het E-learning principe maar er is altijd een docent aanwezig die u kunt helpen wanneer u onverhoopt vast loopt of vragen heeft.

.

Bedrijfstraining

U volgt een klassikale training met deelnemers uit uw bedrijf. Een groot voordeel is dat bedrijfsspecifieke zaken of onderwerpen behandeld kunnen worden. In een groep met maximaal 12 deelnemers volgt u de training onder begeleiding van een ervaren docent.

Website door Dlogic