• Trainingen, opleidingen en examens
  • Locatieverhuur

MOS

Met het wereldwijd erkende MOS certificaat bewijs je dat je Microsoft Office Specialist, Microsoft Office Expert of Microsoft Office Master bent. Uit onderzoek blijkt dat het salaris van Microsoft Office Specialisten 12% hoger ligt dan dat van niet gecertificeerde collega’s. Office Training Centrum is Microsoft Authorized Testing Center in Zwolle en neemt MOS examens af.

.

 

.

MOS Certificeringen

Het afleggen van een MOS examen geschiedt bij ons op locatie in Zwolle. We zijn gevestigd aan het station. Een examen duurt maximaal 50 minuten. Naslagwerk is niet toegestaan. Wanneer u bent geslaagd, zult u van Microsoft een MOS certificaat toegezonden krijgen. U bent al Microsoft Office Specialist na het behalen van één MOS certificaat.

.

Wat kost een MOS examen?

Indien u beschikt over een voucher, is het examen kosteloos. Beschikt u niet over een voucher, dan kost een MOS Examen € 115,00, ex. BTW. Wilt u eerst een MOS Proefexamen afleggen, kost dit € 39,00, ex. BTW

 

Inschrijven

Gesloten van:
25 dec 2019 tm 3 jan 2020

Di, Wo en Do van 9:00-15:00. Vr van 9:00-14:00. De genoemde tijden zijn de tijden waarop het examenbureau geopend is. Houd dus rekening met de lengte van uw examen.
Indien u beschikt over een geldige voucher

 

Website door Dlogic