MBO examens met FACET (DUO)

Faciliteren van uw MBO examens met FACET (DUO)
 

Wat doen we?

Voor meerdere opleidingsinstituten zijn wij het digitale FACET examencentrum voor MBO F2 en F3 examens. Wij vervullen hierbij de rol van Afnameleider met permanent toezicht door Surveillanten.
U blijft beheerder en afnameplanner. Indien u wenst vervullen wij ook voor u de activiteiten die aan deze functies zijn verbonden.
Afgenomen worden de beschikbare MBO examens in Facet:  Nederlands, Engels en rekenen op niveau F2 en F3. Zodra meerdere examens worden aangeboden, volgen wij die automatisch via FACET. De examens worden online afgenomen.
 

Hoe doen we het?

Door onze uitgebreide ervaring met diverse digitale examens, zoals naast MBO ook voor WFT, Makelaar, architectuur, gemeente, ECDL, ANWB etc., garanderen  wij u een gedegen met de uiterste nauwkeurigheid verzorging van uw examens. Voor veel van de examens vallen wij onder de strenge toezicht van de examenkamer en voldoen hier ruimschoots aan.
Office Training Centrum heeft als examen locatie de beschikking over uitstekend uitgeruste examenlokalen met snel internet. Ruime werkplekken afgescheiden met schotten, kluisjes, camera’s en gecertificeerde toezichthouders c.q. surveillanten en afnameleiders staan tot uw beschikking.
 

Welke aanpak doen we?

De vaak nerveuze kandidaten worden gastvrij ontvangen met koffie, thee of glaasje water  en begeleid van begin (voorlichting procedure t/m uitloggen) t/m vertrek. Hierdoor blijft het rustig en blijkt de slaagkans door die rust toe te nemen.
 

Waar doen we het?

De examens worden afgenomen in ons Office Training Centrum te Zwolle. Onze vestiging is gelegen direct bij het station Zwolle en uitstekend bereikbaar met eigen vervoer.
Ook landelijk bieden wij u deze faciliteiten, we hebben hiervoor een 15-tal zelfstandige vestigingen met landelijke spreiding geselecteerd.  De partners hebben, net als wij, ervaring in het verzorgen van digitale examens.
 

Hoe start ik en welke voordelen en kosten zijn er?

Vanaf scratch werken wij samen met u aan het opzetten van uw examencentrum met Office Training Centrum als uitvoerder van uw examens.
Financieel blijkt het aantrekkelijk om uw examens uit te besteden, volgens onze huidige opdrachtgevers.
In een informatief gesprek zijn de organisatorische voordelen en de daaraan verbonden baten en kosten met u overeen te komen.
Maak een afspraak met Rolf Soesman (0653818255) en doe uw voordeel met een informatief gesprek.

Opleiding: